Patricia Björkman -

Long time no see

Category: Dagbok

 
- bilder från förra julen -
 
Tja. "Det var ett tag sen", en typisk replik, eller hur? Men jag har jobbat ihjäl mig de 6 senaste veckorna så har varit riktigt sliten och trött när jag kommit hem och när man väl är hemma så har man annat att stå i och framförallt så vill man hinna umgås men nära och kära. Därför väljer jag som bort datorn i sådana lägen.
 
Men nu har det liksom varit 1: advent och snart är det julafton och 2017 typ. Helt sjukt så veckorna bara susar förbi egentligen. När man är mitt uppe i det känns det som tiden knappt rör på sig men nu när man står här igen men julpyntet framme så inser man hur snabbt tiden faktiskt gått. Nästa vecka har jag t ex. jobbat på mitt jobb i ett helt år. Herregud...
 
En snabb update på vad som hänt under tiden jag inte bloggat: Jag har som sagt jobbat sjukt mycket. Sen har jag hunnit flyga hem i några dagar. Där var det fullspäckat schema för att hinna träffa så många som möjligt. Det va så skönt att få en dos av familjen och vännerna hemma. Sen kom jag hem till Piteå igen och jobbade ännu mer. Dock har jag fått ledigt jul & nyår så jag och Robin kan fira jul med Robins familj i deras stuga i Kittelfjäll. Wiiie!!!!!!! Så lycklig att få fira jul på riktigt. Förra året jobbade jag till 15.15, missade Kalle Anka och jag och Robin satt själva i vår lägenhet och öppna paket. Vi hade det mysigt men det var tråkigt att inte få fira den med familj.
 
Det om det. 
 
Nu ska jag göra någon lättare frukost för att sen åka och besiktiga bilen för att sen hämta ut lite julklappar på posten. Har ni börjat? Jag är alltid ute i himla god tid för jag tycker det är så kul med julklappar. Älskar julen!!! (Och i år får jag fira den ordentligt, så glad över det, kommer tjata om det så mycket). Det blev ett långt inlägg med en lång update. Sånt som händer. Puss.