Patricia Björkman -

Senaste veckan

flyttkaos

Category: Dagbok

(null)

(null)

(null)

Bild nr 1 - lite kvällssol från fönstret. Vädret har verkligen levererat denna vecka! Det har varit 15-20 grader minst sen i onsdags tror jag. Komiskt dock hur gräset börjar bli grönt men vi har fortfarande kvar stora högar med snö som smälter otroligt långsamt!

Bild nr 2 - i onsdags fyllde Sanna 23 år så vi blev inbjudna för lite födelsedagsfika! Hon hade bakat så himla mycket gott och hon hade varit hos frissan tidigare på dagen så hon va så jävla snygg!! Hon fick mig att boka klipptid haha.

Bild nr 3 - läggan just nu! Packlådor och Ikeakassar fyllda. Det börjar bli riktigt tomt i lägenheten och nu är det bara en massa städning kvar som jag ska försöka spara till så sent som möjligt så det är nystädat när vi flyttar! Putsa fönsterna förra helgen och det blev superdåligt!! Men skyller på att jag var stressad för jag hade Siri i henne bur och hon va förbannad haha. Men det går nog att putsa till med en putsduk sen hehe.

Det var en uppdatering av vad som hänt sen sist! Idag är det fredag och jag har en jobbhelg framför mig. Jag jobbar numera inte längre på mitt schema för nu har Sara tagit över vilket betyder att det bara är 2 veckor kvar i Piteå! Wow. Hörs hoj!