Patricia Björkman -

Trysunda

Category: Dagbok

(null)

Åkte till Köpmanholmen för att kliva på båten Minerva som skulle ta oss till Trysunda, "en av Sveriges vackraste öar". Startade dagen givetsvis med en redbull ;-)

(null)

Doris va med!

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Denna väst är typ sommaren bästa köp. Det är en kylväst som man blöter i kallt vatten så håller den Doris sval i värmen!

(null)

(null)

Väl framme så gick vi direkt till kiosken för att kolla om de hade nå bra lunchalternativ.

(null)

(null)

(null)

(null)

Efter lite mat i magen gick vi först till Bockviken och kikade!

(null)

(null)

(null)

Detta är Trysunda uppifrån, så himla vackert och mysigt! När vi rulla in med båten i hamnen var det första man såg en gubbe i bara shorts sittandes i sitt båthus med sin golden retriever bredvid och man fick bara lust att gå dit och sätta sig och fråga hur livet är. Haha så jävla stillsamt och kravlöst att vara på Trysunda.
 
(null)

Sen gick vi till storviken där det är massa runda klippor!

(null)

(null)

(null)

(null)

Avslutade med att gå till Björnviken som är en sandstrand. Jag sket i badkläder för det stod att vädret inte skulle vara nå bra på Trysunda.. en stor tabbe då det va strålande sol och upp mot 30 grader. Men jag och doris låg i skyggan och chillade medan killarna badade!

(null)

Alla fyra somnade till och med till en stund innan det var dags att gå tillbaka till båthamnen och hoppa på båten hem igen till Köpmanholmen.

(null)

Så magisk dag! Trysunda är så himla charmigt och får mig att tänka på gamla Astrid Lindgren böcker eller svenska däckare som utspelar sig i skärgården där alla känner alla! 

På kvällen åkte vi ut till Robins pappa för att bli bjudna på grillat. Vi badade, åt gott och mös ända in på småtimmarna. En riktig sommarkväll! Vädret är ju helt fantastiskt. Utlandsvärme! Så synd att man inte har semester dock.. men vi hittar på saker hela tiden ändå så känns inte som jag går miste om sommaren iaf.