Patricia Björkman -

Mycket som hänt sen sist

Category: Dagbok

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
 
Bilder från den sista och grymma kvällen med mina grymma och fina kollegor och vänner! Wow vad jag saknar dom redan. Idag är det lördag och detta var en vecka sedan. Vi flyttade från Piteå i måndags och saknar dom redan. 

I lördags då så gick vi ut och käka tillsammans på Bishops. Jag fick även världens finaste present av dom!! En vas från Klong! Sån som man alltid kikar på i affären men avstår ifrån för den kostar för mycket. Blir så rörd av hur fina människor jag träffat i Piteå!! Efter middagen gick vi några vidare hem till Sara L för att mysa och dricka vin. De skulle eventuellt gå ut sen men jag avstod eftersom jag skulle jobba min sista dag på söndagen och började sju. Det va så mysigt! Älskar verkligen dessa tjejer! När jag skulle gå blev det verkligen gråtfest!!! Trots att vi skulle ses dagen efter igen och säga hej då ordentligt. Det va fulgråt på högsta nivå! Även dagen efter blev der massa gråt, både på jobbet när jag sa hej då till dom som jobbade då och på kvällen när Bisan, Sara och sanna kom förbi. Hur ska jag klara mig? Bästa vännerna man kan ha verkligen! Jag är så lyckligt lottad ❤️

(null)

(null)

(null)

Sen blev det måndag och vi tog vårt pick och pack och körde söder ut mot Örnsköldsvik. Hämta nycklarna till vår nya lägenhet och packade in allt! Det blev ett fullt lass ändå men allt rymdes! Nu är det som sagt lördag igen och nu har man hunnit landa lite. Alla flyttlådor är uppackade och jag har till och med hunnit jobba en dag på mitt nya jobb. Det var dock mest upplärning men det gick bra!

Men nu är jag ledig igen fram till måndagen v 24 för nästa vecka kommer Bisan redan på måndag och sen på onsdag ska vi bila ner till Fagersta för att sen gå på min brors student på lördagen. Alltså om en vecka! Livet känns ändå jävligt bra! Läggan är super och kommer bli grym när allt är klart. Det är sommar och jag är lite ledig. Saknar mina fina vänner men samtidigt vet jag att vi kommer ses snart igen!

(null)

(null)

Långt inlägg men det behövdes en lång update med vad som hänt sen sist! Dessa två sista bilder är från nu när jag ligger och solar hemma hos Robins pappa. Så Najs, första soldagen för mig detta år! Gissa hur blek? Robin garva åt mig och sen skämdes han lite. Haha nejdå men jag gjorde! 

Kram!